Embed widget

Door de Vev widget rechtstreeks aan je website toe te voegen, hoeven klanten je website niet te verlaten. Maak je geen zorgen als je geen tech-tovenaar bent; we hebben je gedekt met een eenvoudige stap-voor-stap handleiding. Laten we beginnen!

Stap 1: Pak je unieke Vev-code

Laten we beginnen met je de embed code voor je boekingswidget. Hier vind je die:

1. Vind de code op 'Dashboard' > 'Embed Widget'
  2. Je ziet hier een stukje code erin. Klik op 'kopiëren' om deze code later te plakken (zie stap 2).

Stap 2: Voeg de code toe

Het is nu tijd om de code uit de vorige stap in je website te plaatsen. Afhankelijk van hoe je website is opgezet, kunnen de stappen een beetje anders zijn. Dit is het proces:

Voor websitebouwers (zoals WordPress, Wix of Squarespace)

1. Zoek de HTML/Add Code-optie: Ga naar de editor van de pagina waar je wilt dat de boekingswidget tevoorschijn komt. Zoek naar een optie om 'HTML' of 'Embed Code' toe te voegen. Het is vaak onder 'Elementen toevoegen' of iets dergelijks.

2. Plak de code: plak de code in het vak voor aangepaste HTML.

Voor zelfgebouwde HTML-websites

1. Toegang tot de HTML van uw pagina: Ga naar de achterkant van je site waar je HTML kunt typen. Dit kan via een configuratiescherm voor webhosting of via FTP.

2. Vind de plek: Bepaal waar je je widget wilt hebben. Plak vervolgens je codefragment daar in het HTML-bestand, idealiter binnen de `<body>`- tags.

Stap 3: Opslaan en publiceren

Nadat je je code hebt toegevoegd, zorg er dan voor dat je je wijzigingen opslaat. Ga je gang en bezoek je pagina om de embed widget in actie te zien. Probeer het uit om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Hulp nodig?

Als dit alles aanvoelt als het ontcijferen van een kluis, schroom niet om ons te vragen. Wij zijn er om je te helpen.